fbpx

Η πληρέστερη Cloud εφαρμογή οργάνωσης της επιχείρησης σου.

Το CBO είναι το απόλυτο πολυεργαλείο που θα βοηθήσει την επιχείρησή σου να φτάσει στα ύψη. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα στον χώρο που ενσωματώνει CRM, ERP και Business Organizer. Επιπλέον, ακριβώς επειδή είναι cloud εφαρμογή, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας, από όπου κι αν βρίσκεστε.

Τι είναι το CBO;

(Cloud Business Organiser)​

To CBO ειναι η πλατφόρμα που χρειάζεστε για να  ενώσετε και να συνχρονίσετε τις καθημερινές διαδικασίες της επιχείρησή σας σε όλα τα τμήματα και επίπεδα.  

Οργάνωση, διαχείρηση & έλεγχος επιτυγχάνονται σε μια πλατφόρμα που περιλαμβάνει πλήθος δυνατοτήτων στις πελατειακές σχέσεις (CRM), έλεγχος διαδικασιών παραγωγής και εκτέλεσης εργασιών,  σύστημα διαχείρισης εταιρικών πόρων (ERP) και Business Organiser.

Ένας συνδυασμός που θα αποτελέσει καταλύτη στην ευημερία της επιχείρησής σας.

Συντονιστείτε με την καινοτομία και με το άρτια σχεδιασμένο All-in-one CBO σύστημα και μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας

Βελτιώστε την παραγωγικότητα και αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητές σας με το CBO!

CRM, ERP και Business Organiser σε ένα

Συνδυασμός εργαλείων CRM - ERP κάνει το CBO μοναδικό στον χώρο του. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να έχετε τον πλήρη έλεγχο σε όλους τους τομείς της επιχείρησής σας.

Για κάθε είδος και μέγεθος επιχείρησης​

Το CBO παραμετροποιείται εύκολα, ανάλογα την κάθε περίπτωση και προσαρμόζεται απο ατομικές, μικρές έως και μεγάλες επιχειρήσεις.

Λύση σε όλα τα προβλήματα

Συγκεντρώνοντας με ασφάλεια όλα τα δεδομένα, σε μια ενιαία πλατφόρμα, διαμορφωμένη σε τμήματα, δίνει την λύση σε όλα τα προβλήματα διοίκησης, οργάνωσης και λειτουργίας.​

Ως cloud εφαρμογή​

Το CBO δίνει στον επιχειρηματία τη δυνατότητα, να έχει τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης του, από όποιο χώρο και αν εργάζεται.

Ετοιμάστε επαγγελματικές προσφορές στο λεπτό !

Δημιουργήστε εντυπωσιακές προσφορές με ευκολία, χρησιμοποιώντας το Cloud Business Organizer (CBO).
Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε προσφορές σε λίγα λεπτά, εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας τις πωλήσεις σας.

Μετατρέψτε την προσφορά σε παραγγελία με ένα κλίκ

Έλεγχος εργασιών

Σε όλη την γραμμή παραγωγής, από την προσφορά έως τα στάδια εκτέλεσης και τιμολόγησης .
(Workflow control panel)

Προγραμματισμός παραγωγής​

Έλεγχος καταληκτικών προθεσμιών εκτέλεσης/παράδοσης.
(Deadlines Overview)

Ψηφιακές εντολές εργασίας

Συνοδεύεται πάντα με τα ηλεκτρονικά αρχεία και τα ειδικά χαρακτηριστικά παραγωγής (Φύλλα δρομολόγησης εργασιών)

Online διαχείριση αποστολών

Με έλεγχο πληρωμών και αντικαταβολών.
(Courier / Μεταφορικές)

Ιστορικό παραγγελιών

Στην διάθεση σας ανα πάσα στιγμή το πλήρες ιστορικό όλων των προσφορών και των παραγγελιών σας με δυνατότητα προσαρμοζόμενης επανάληψης (Reorder)

Διαχείριση δικτύου πωλητών

Με δυνατότητα realtime υπολογισμού ποσοστών και αμοιβών.
(Seller monitoring)

On-line παραγγελίες προς τους προμηθευτές σας

Δημιουργήστε αυτόματα δελτίο παραγγελίας προς τους προμηθευτές σας.
Σας επιτρέπει να ζητάτε και να διαχειρίζεστε προσφορές απο τους προμηθευτές σας, μέσα σε λίγα λεπτά.

Συχνές Ερωτήσεις

Το CBO είναι μια ψηφιακή λύση οργάνωσης επιχειρηματικών διαδικασιών που μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να γίνει πιο αποτελεσματική και αποδοτική. Βοηθά στην αποθήκευση των δεδομένων της επιχείρησης σας, από την δημιουργία προσφοράς έως και την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Το CBO είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι εύκολο στη χρήση, ακόμα και για χρήστες χωρίς τεχνικές γνώσεις. Με ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον και ευανάγνωστες οδηγίες, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν το CBO χωρίς προηγούμενες τεχνικές γνώσεις. Μπορείτε να βρείτε παραπάνω πληροφορίες για την χρήση της εφαρμογής στo knowelge base μας

Το CBO διασφαλίζει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των δεδομένων της επιχείρησής σας με διάφορα μέτρα ασφαλείας. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ασφαλή cloud servers, τα οποία προστατεύονται από σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας και κρυπτογράφησης. Επιπλέον, οι πρόσβαση στα δεδομένα είναι περιορισμένη μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες της Upd8.

Ναι, το CBO μπορεί να αποστείλει τα παραστατικά σας στο myData, το οποίο είναι το κεντρικό σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης του ελληνικού δημοσίου (ΑΑΔΕ).  Πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες ενημερώσεις του myData.

Ναι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο CBO από οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Το CBO είναι συμβατό με όλους τους τύπους συσκευών και λειτουργικών συστημάτων, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας όπου και αν βρίσκεστε.

Ναι, υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν δοκιμαστικό για το CBO, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας στο επόμενο success story

Αυξήστε την αποδοτικότητα των εργαζομένων σας και την παραγωγή της επιχείρησής σας ξεκινώντας απο σήμερα.